In de steigers

Er staat van alles op stapel: nieuwe boeken en herdrukken voor Spreekuur Thuis en Poiesz Uitgevers. Druk met de catalogus bij Anneke Schats expositie in het Van der Togtmuseum en binnenkort de lancering van de kennisquiz over Multiple Sclerose. En natuurlijk zijn er websites die moeten worden bijgewerkt, zoals www.melatonine.nu. Kortom, lekker bezig!

Spreekuur Thuis

In de Spreekuur-Thuispijplijn staan verschillende uitgaven op stapel: boeken over jicht en chronische vermoeidheid. Na de infographicpockets over endiometriose en acne is er nu eentje in de maak over mannen in de overgang. En… het boek dat mensen na een maagverkleining gaat helpen een gezonde leefstijl vast te houden, krijgt vorm.

Kookboeken

Mensen met nierproblemen, met diabetes, MS en andere chronische aandoeningen moeten een beetje opletten met wat ze eten. Inmiddels zijn er verschillende kookboeken beschikbaar, boordevol handige tips en natuurlijk de heerlijkste gerechten. Nu eentje in de maak om nutridrankjes smakelijk te laten zijn.

Magazines

Nu de glossy voor het 125-jarig bestaan van Carl Siegert het licht heeft gezien, de hoogste tijd voor wat nieuws. Dus nu met De Veiligheidskundige in de weer.