Nieuw!

Wetenschappelijk Melatonineplatform

Dr. Wiebe Braam weet álles van melatonine. Dus wie zich daarin wil verdiepen gaat naar het Wetenschappelijk Melatonineplatform.

De Pieter Raat Stichting

De steun en toeverlaat voor de senioren van Heerhugowaard heeft zichzelf in een nieuw jasje gestoken. Het was een feestje om alle uitingen aan te passen of opnieuw te maken. Folders, flyers, advertenties, persberichten: alles fris en fruitig!

In de weer met Poiesz Uitgevers

Poiesz Uitgevers is de jongste uitgeverij van Nederland en Frits Poiesz is er druk mee. Met een heus team maken we allerhande moois en dat moois is te zien op de website. De laatste loot aan de stam is Het prostaatkankerlogboek, dat de impact van de ziekte in al zijn facetten blootlegt.

Spreekuur Thuis

Poiesz Uitgevers geeft de serie Spreekuur Thuis uit die bestaat uit diagnoseboeken, patiëntenvoorlichting in de vorm van infographics en een website. Kortgeleden hebben we Te veel cholesterol, wat moet je ermee? uitgebracht en presenteerden we Zorg 2031 waarin Frank van Wijck een beeld schetst van de Nederlandse gezondheidszorg in de toekomst.